POLITICA DE RETUR

1. Clientul Clothes With Style poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract, in urmatoarele situatii:

coletele prezinta deteriorari severe;
produsele au fost livrate / facturat gresit;
produsele prezinta defecte de fabricatie;
produsele au marimi eronat comandate de catre client;
consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului." Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014: "... consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.". Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC.. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina clientului.
2. Clientul se obliga sa notifice Clothes With Style, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientul care a notificat Clothes With Style, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, Clothes With Style considera cererea nefondata/invalida.

Clientul Clothes With Style nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit;
In cazul in care cererea de returnare si retunarea efectiva nu se realizeaza in termenul de 14 zile lucratoare, conform prevederilor de mai sus;
In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit);
Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c Clothes With Style isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice.
3. Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

4. Costurile de transport ale coletului de retur vor fi suportate de catre client.

5. Returnarea produselor se face in mod OBLIGATORIU prin curier. Nu acceptam colete trimise prin Posta Romana, colete cu plata ramburs sau colete cu plata transportului la destinatar.

6. Returnarea contravalorii comenzii se face intr-un cont bancar. 

7. In cazul in care doriti efectuarea unui SCHIMB, costul este de 40 Lei. Pentru efectuarea unui Schimb este necesar sa notificati Clothes With Style in ziua primirii comenzii, in caz contrar cerea va fi considerata nefondata/invalida.